Logo Universiteit Utrecht

Date(s) - 30/11/2017

Academiegebouw

Categoriën

Als medewerker van de Universiteit Utrecht werk je aan complexe onderwerpen. Dus communiceer je daar ook over met diverse doelgroepen, bijvoorbeeld in een advies aan managers, een plan van aanpak voor een team, of een voorstel aan een projectpartner. Je wilt daarvoor een heldere boodschap smeden, zodat je je publiek overtuigt en hen in beweging zet.

De workshop die om 12.30 u start is speciaal gericht op OBP-medewerkers en laat je kennis maken met de Analytic Storytelling-methode. Deze methode combineert analytische en verhalende technieken waarmee je een helder en overtuigend verhaal maakt en is erg geschikt om te gebruiken in beleidsnotities, plannen van aanpak en rapportages.

Stijn Cornelissen is ondernemer, ervaren adviseur en trainer en zal deze workshops leiden.

This event is fully booked.