Logo Universiteit Utrecht

DevelopMEvent 2017

Evenementen

Generatieleren: kenmerken en kwaliteiten van verschillende generaties benutten

Kaart wordt geladen...

Datum/tijd
Date(s) - 30/11/2017
12:30 - 14:30

Locatie
Academiegebouw

Categoriën


Van welke generatie ben jij? Ben je een ‘millenial’ of juist een babyboomer? Hoe blijven we met onze organisatie beweeglijk, vitaal en wat betekent dit voor hoe jij tegen je werk aankijkt? In deze masterclass krijg je inzicht in de kenmerken van de verschillende generaties en hoe de kwaliteiten van elke generatie het beste benut kunnen worden.    

Vanuit een generatieperspectief worden verrassende mogelijkheden zichtbaar. In deze interactieve masterclass verkennen we met de deelnemers aan de hand van video’s en oefeningen waar iedere werkende generatie, van de oudste tot de jongste en alles daar tussenin, de meeste werkenergie van krijgt. Daar zit de potentie om jezelf vitaal en de eigen organisatie aantrekkelijk te houden.

Aan het eind van deze masterclass heb je meer kennis over welke generaties er zijn en waardoor ze gekenmerkt worden, en wat je hieruit kunt meenemen in je eigen werk.

Trainer: Aart Bontekoning studeerde organisatie-psychologie aan de UU, doet al twintig jaar onderzoek naar opvolgende generaties in organisaties en promoveerde daarop in 2007. Hij schreef er vijf boeken en talloze artikelen over en is een veelgevraagd spreker.

Inschrijven

This event is fully booked.