Logo Universiteit Utrecht

DevelopMEvent 2017

Evenementen

Key-note: Sacha de Boer

Kaart wordt geladen...

Datum/tijd
Date(s) - 30/11/2017
10:30 - 11:45

Locatie
Academiegebouw

Categoriën


Sacha de Boer is de keynote-speaker op het DevelopMEvent en zet daarmee de toon voor deze dag.

Sacha studeerde communicatiewetenschappen en is bekend vanwege haar jarenlange werk als nieuwslezer bij het NOS-journaal. In 2013 heeft zij het roer omgegooid en van haar hobby, fotografie, haar full-time werk gemaakt. Een flinke switch in haar carrière, met toch ook weer overeenkomsten. Wat ze vroeger met woorden deed, doet ze nu met beelden: verhalen vertellen. De omstandigheden waarbinnen ze haar werk doet, zijn daarbij compleet anders.

Tijdens haar keynote vertelt ze over haar professionele ontwikkeling, welke kansen ze daarin heeft gekregen, de geleerde lessen en hoe ze in haar huidige baan ook weer haar ervaring als nieuwslezer toepast. Centraal staan daarin helder communiceren en snel anticiperen op de actualiteiten.

Sacha wil met haar verhaal de bezoekers aan het DevelopMEvent laten zien dat je op heel verschillende manieren bezig kan zijn met een vak. Haar verhaal geeft inspiratie om na te denken over een eventuele volgende stap in je loopbaan.

> Is de lezing vol, maar wil je bij de live-stream aanwezig zijn (Belle van Zuylenzaal), zodat je toch de lezing kunt volgen? Stuur dan een mail naar developmentguide@uu.nl. 

Inschrijven

This event is fully booked.