Logo Universiteit Utrecht

Date(s) - 30/11/2017

Academiegebouw

Categoriën

Werken volgens de Lean-methode: wat houdt dat in? Hoe kun je deze methode uit de auto-industrie, met de nadruk op het continu verbeteren van werkprocessen, op je werk bij de Universiteit toepassen? We zijn toch geen productiebedrijf?

Toch kun je je voordeel ermee doen. In deze interactieve workshop maak je kennis met de 5 principes van Lean die je meteen op jouw werk kan toepassen.

Je speelt met de andere deelnemers het ‘apothekersspel’. Hierin wordt je uitgedaagd creatief te denken, je ontdekt hoe de principes werken en hoe je ze kunt vertalen naar je eigen (werk)processen.

Je krijgt in de workshop ook een concreet hulpmiddel aangereikt om binnen jouw team het werk  leuker en beter te maken: het verbeterbord. En natuurlijk is er ruimte voor vragen, casussen en uitwisseling.

Trainer: Annemarie Leguijt is HR adviseur bij de Universiteit Utrecht en Lean trainer.

This event is fully booked.